Allt nu håller rolex replica på att värmas upp inför SIHH

Allt nu håller rolex replica på att värmas upp inför SIHH i januari nästa år nu. De tråkiga långsamma månaderna efter att Baselworld har varit och gått och lämnat oss hungrigare än en hungrig flodhäst för klinker - jag menar, klockor. Idag tittar vi på vad som är en av de mest komplicerade klockorna, om inte den mest komplicerade klockan, som den franska juveleraren Cartier någonsin har gjort. Cartier är känt för att vara det företag som gillar att återuppliva de linjer det producerar med några års mellanrum, för inte så länge sedan, de pressade verkligen på saker som Kaliber och Ballon Bleu. Dessa har tagit plats lite längre tillbaka och låt saker som Clé och Drive de Cartier ta rampljuset, ja nu är nya Rotonde på väg att stjäla showen.

Har du sett de flytande handklockorna Cartier tillverkar? De är väldigt vackra och ganska överkomliga med tanke på att den hemliga metoden som används för att göra dem är ganska komplex. Det finns många versioner av den flytande händerklockan, men det finns också en flytande tourbillon-klocka också. Medan jag har en grov uppfattning om hur den första fungerar är den flytande tourbillon verkligen ett mysterium som, om jag sa till dig, skulle jag antagligen behöva döda dig. Så lägg till en extra för bra mått så blir det riktigt knepigt, riktigt snabbt.

Nu kallar jag mig gammaldags, men när någon säger till mig är en klocka en dubbel tourbillon-klocka skulle jag förvänta mig att den skulle ha två enskilda tourbillons. Medan Greubel Forsey 30 graders klocka med sin tourbillon i en tourbillon-idé skär det bra, är Rotonde något annat. Tourbillon inuti klockan är av rolex kopia din "bog standard" 60-sekunders tourbillon-design, så nära som det kan komma i alla fall, kretsar även tourbillons i sitt eget lilla utrymme, som om det ständigt faller i en tornado. Jag är inte säker på om det räknas som två tourbillons, om de gjorde något som Breguet Classique-komplikationerna Double Tourbillon och bokstavligen hade två tourbillons mitt emot varandra, jag tror att ingen skulle ha råd med det, Rotonde själv kostar bara $ 449.000 $ , för $ 450 000 skulle vara en sträcka. Det skulle dock visa upp Cartiers färdigheter och de saknas inte i alla fall.

Den minutreperatören inne i klockan har också fått särskild uppmärksamhet från experterna i Schweiz. Till exempel drivs de av en påtryckare snarare än ett skjutsystem, jag kan bara tänka på två andra klockor just nu som använder det på grund av hur komplicerat det är att göra. Fallet är av titan snarare än vitt guld, gongerna är också stål för att maximera ljudutgången utan att behöva andra system som ser ut på sin plats. Varje gongfjäder är också inställd på en annan oktav för en tydlig stigningsskillnad när man lyssnar i mörkret. Till och med repeaterens guvernör fake rolex visas på ratten klockan 7 för att lägga till extra show när klockan gör det.


FAKEROLEX.SE © | FAKE ROLEX,ROLEX REPLICA,ROLEX KOPIA,REPLIKA KLOCKOR,ROLEX KOPIOR,KLOCKOR KOPIOR